Články

123
Cvikla a jej účinky

Cvikla je jedna super-výživná a očistná zeleninka. Používa sa hlavne na detoxikáciu, ale aj na liečenie nasledovných problémov: anémia, vyčerpanie, problémy s močovým mechúrom, problémy s menštruačným cyklom, rakovina, ochorenia srdca, obličiek a očí, kŕčové žily, artritída. Okrem toho má silné antioxidačné a protizápalové účinky a spomaľuje rast tumorov.

Hrsť semien denne urobí s vaším telom zázraky

Hrsť semien denne urobí s vaším telom zázraky: Nová brána k vynikajúcemu zdravotnému stavu!

101 (ne)uveriteľných účinkov kokosového oleja: Tento zázrak si zamilujete!

Kokosový olej si vydobyl poprednú pozíciu vo svete aktívne žijúcich ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie čoraz viac. Pozrite si 101 účinkov tohto bieleho zázraku!

Antioxidačná bomba? Nech sa páči, granátové jablko!

Jeho história nie je taká obyčajná. Podľa niektorej teórie dokonca ovocie, ktorým sa nakŕmila v raji Eva, bolo chutné, granátové jablko.Paradoxne však, kto dá granátovému jablku šancu, nemal by trpieť, ale mladnúť. Od obyčajného jablka sa líši špecifickými semienkami, rubínovočervenou farbou a nezvyčajným tvarom. A na rozdiel od bežného jablka, šupka toho granátového sa neje. Podstatné sú semená.

Strava - kľúč k víťazstvu nad rakovinou

Protirakovinová strava, ktorú odporúča doktor Johannes F. Coy, ktorý napísal knihu Aktívne proti rakovine (venuje sa v nej aj tomu, ako zastaviť rakovinový gén), sa zakladá na vysokom podiele bielkovín, tukov a vlákniny a na veľmi nízkom podiele sacharidov.

Imunita si pýta čučoriedky

O 446 látkach sa vie, že podporujú činnosť imunitného systému, no len dve z nich vystupujú z davu. Je to resveratrol z červeného hrozna a pterostilbén z čučoriedok. Obe tieto látky v spolupráci s vitamínom D výrazne pomáhajú génu CAMP, ktorý hrá nezastupiteľnú úlohu pri fungovaní imunitného systému.

Pohyb pomáha srdcu, vylepší celkovú kvalitu života

Nielen pri zdravotných problémoch, ale aj preventívne by sme sa mali venovať pravidelne pohybu. S naším telom totiž robí divy.

Nie je müsli ako müsli

Ovsené vločky sú známe svojím vysokým podielom vlákniny. Okrem toho obsahujú bielkoviny, minerálne látky (železo, horčík, zinok, selén) a z vitamínov E či vitamíny skupiny B. Osobní tréneri ich odporúčajú konzumovať na raňajky či na desiatu. Jesť ich neskôr už nie je ideálne. Zachutili aj podnikateľke Miroslave Števkovej, ktorá sa zhrozila, keď zistila, čo pečené ovsené vločky, ktoré bežne dostať kúpiť v obchode, obsahujú. Začala si radšej vyrábať svoje.

Nerozpustná vláknina je lepšia ako špongia

Hlavným významom konzumácie vlákniny je vylučovanie. Bez vlákniny je kompletné vylučovanie takmer nemožné, ak je vôbec možné. Ľudské telo je vytvorené takým zázračným spôsobom, že takmer všetky toxíny z každej časti tela, vrátane miliónov mŕtvych buniek, skončia denne v ľudskom kanalizačnom systéme – hrubom čreve.

Certifikáty

biologica bio-siegel eu-bio-logo produkt ekologickeho zemedelstvi fairtrade

Design Filip Jánoš; Tvorba web stránok - Ján Ďuriga

TOPlist