Spaľujúce kombinácie

Spomalený metabolizmus je najväčším zabijakom snahy schudnúť. Čím ho nakopnete?

Spaľujúce kombinácie
Záhradné ovocie podporuje trávenie

 

Čučoriedky

Okrem širokého spektra vitamínov skupiny B a minerálov  čučoriedky podľa najnovších výskumov obsahujú polyfenoly, ktoré majú čo do činenia s rozpadom tukových buniek. Síce sa ešte nevie, aká dávka je zaručeným „fatburnerom“, ale jedno isté je: stabilizujú hladinu cukru v krvi. V lete oceníte aj vysoký podiel antioxidantov a veľké množstvo vody.

Skombinujte: s tvarohom, ktorý pomôže ľahšie stráviť sacharidy obsiahnuté v čučoriedkach a zafixuje hladiny krvného cukru ešte efektívnejšie. 

Kokosová voda

Alebo odtajnený recept esencie krásy, ktorá reprezentuje značku Victoria’s Secret. Aj napriek sladkastej  chuti neobsahuje žiaden cukor, tuk ani cholesterol. Organizmus zavodňuje efektívnejšie, ako synteticky vyrábane izotonické  nápoje. Napomáha správnemu spaľovaniu, čím pomáha s chudnutím.

Skombinujte: s párty životom- je to prírodný „vyprošťovák“, s aktívnym pohybom, pretože  podporuje výkonnosť srdca a svalov a srdca a doprajte si ju aj ako beauty drink!

2 obrázky v galérii Kokosový orech je zdrojom živej vody  

Quinoa

Juhoamerická bezlepková pseudoobylnina, alternatíva pšenice je bohatá najmä na prirodzenú vlákninu. Varí sa rovnako, ako ryža, hotovú ju však máte už za 15 minút. Zasýti na dlho, neobsahuje cholesterol- namiesto toho je však komplexným zdrojom aminokyselín a bielkovín, ktoré hravo nahradia aj mlieko či mäso.

Skombinujte: so sezónnou zeleninou, zahusťujte ňou polievky, používajte ako samostatnú prílohu, pridajte k ryži v rizote a zvýšte tak jeho výživovú hodnotu.

Certifikáty

biologica bio-siegel eu-bio-logo produkt ekologickeho zemedelstvi fairtrade

Design Filip Jánoš; Tvorba web stránok - Ján Ďuriga

TOPlist