Produkty
Články
![](/tovar/resized/clanok_32_120-120.jpg)
Horké soli: Epsomská a Glauberova soľ História Epsomskej soli sa začala písať v 17. storočí, kedy farmár, žijúci neďaleko mestečka Epsom v Anglicku objavil studničku bohatú na síran horečnatý. Bol to múdri muž, a tak mu netrvalo dlho kým odhalil liečivé vlastnosti síranu horečnatého. Začal ho využívať najprv pre seba, neskôr aj pre známych a priateľov. Postupne sa tento „zázrak“ šíril, až za hranice mesta, kde ho s obľubou nazývali Epsomská soľ. Jej chemický vzorec je MgSO4 a častokrát je označovaná aj ako Horká soľ, práve kvôli jej špecifickej chuti.
![](/tovar/resized/clanok_30_120-120.jpg)
Potraviny nám poskytujú širokú škálu rozličných živín. Niektoré živiny sú nevyhnutné pre produkciu energie, iné zase pre správnu funkciu orgánov, správne využitie potravy a rast buniek. Najlepším prirodzeným zdrojom na získanie minerálov a zdravých tukov sú orechy.
![](/tovar/resized/clanok_29_120-120.jpg)
Možno ste doteraz netušili o benefitoch rastliny aloe. Hovorí sa jej aj kráľovná medzi liečivami. Tieto jej účinky môžete využiť vo svoj prospech aj vy.
![](/tovar/resized/clanok_28_120-120.jpg)
http://www.gojiberries.sk/100-bio-stavy-hasenfit-rakusko/280-100-stava-z-aronie-s-vycapnym-ventilom-3-l/ Viete čo je to Arónia čiernoplodá??? Je to mocná bobuľka, ktorá funguje ako veľmi účinná forma prevencie voči chorobám a pomáha aj pri liečbe mnohých ochorení.
![](/tovar/resized/clanok_27_120-120.jpg)
Za posledné desaťročia sa ukázalo, že za mnohými chronickými či civilizačnými ochoreniami stojí v pozadí takzvaný oxidačný stres
![](/tovar/resized/clanok_25_120-120.jpg)
Spomalený metabolizmus je najväčším zabijakom snahy schudnúť. Čím ho nakopnete?
![](/tovar/resized/clanok_24_120-120.jpg)
Malé červené bobuľky iste dobre poznáte, a nielen v tradičnej sviečkovici či s vyprážaným camembertom! Brusnice sú jednotkou v boji proti zápalom. Ak vás teda trápia zapálené močové cesty a bolestivé močenie, niet lepšieho prírodného lieku ako sú práve brusnice.
![](/tovar/resized/clanok_23_120-120.jpg)
Ovocnú šťavu z rakytníka rešetliakovitého ako zmes troch rozličných látok – oleja, vody a dužiny opísal už švajčiarsky botanik a lekár Johannes Bauhin v 16. storočí. Dnes ich všetky využívame.
Certifikáty
![biologica](/tovar/certifikat_1.png)
![bio-siegel](/tovar/certifikat_2.png)
![eu-bio-logo](/tovar/certifikat_3.png)
![produkt ekologickeho zemedelstvi](/tovar/certifikat_4.png)
![fairtrade](/tovar/certifikat_5.png)
© 2013-2024 GOJIBERRIES.sk, Všetky práva vyhradené.
Design Filip Jánoš; Tvorba web stránok - Ján Ďuriga